Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, April 24, 2009

Online Chatting

Hari ni sya mau cerita pasal online chatting. To tell u the truth, I'm someone who are not really into online chat. But I love to make friends from it. Sya malas bah sebab kadang2 orang yang bawa chat mau cakap pasal s*x, bikin geli saja. Ok no offense yah, saja mau share cerita.
Sya mau tulis dalam BM ja, sebab takut ada orang baca.. hehe..
I'd finally found online chatting ni siok, bukan macam time zaman remaja sya*kunun*. haha.. Ya la, dulu2 konon, 'asl plz'..haha.. sekarang direct terus. But again, I don't like to chat with someone yang mau cakap pasal s*x saja, kalau sya kenal lain lah.. kenyit

Currently, sya ada la chatting sama few people. I'm interested with one of them, bukan yang gitu2 ah. Siok ni chatting sama dia. Kadang2 macam addicted mau chat sama dia..walaweh! Tapi kadang2 macam nda buli pecaya juga, a bit flirty bah ni tanak wagu. FYI, he's not a Malaysian and I know that tanak wagu from FB. Bah yang sott dia, mau bawa kawen?? lalalalalaaa.... Lucu juga la, sebab bukan sya kenal pun. Whatever it is, sya nda pecaya suma kata2 dia. haha.. Sudah nama dia chatting, buli la main2 cakap.. Mentang2 la dia hensem, jadi dia buli kasi main2 orang. Sya belum budu lagi. haha! But it is fun to chat with him, he's so sweet. Sya nda heran la kalau banyak perempuan layan dia, sebab dia hensem..lol..*sindir diri sendiri*
Tapi bagi sya, tu tanak wagu nda la begitu hebat. Mulut manis saja. sengihnampakgigi

ps: pengajaran dia, online chatting bukan nda best, cuma mau tngok sama sepa kita chat kan..
love

2 comments:

Ethel said...

I used to love chatting online with people. Sometimes, I find that aku terlebih-lebih pulak mau chat tak mau stop ni.. :P And yes, at times, you'll find interesting people to chat with.

These days however, sia kurang-kurang sudah chat online. Takut *ada orang* marah... Ha! Ha! Ha!

mArMaLaDe said...

Cindy: ya ya..me also macam terlebih mau chat, especially with someone yang ngam cerita..

ps: sia pun tapuk2 chat..takut ada orang jeles...hehehehe ;P