Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, February 26, 2008

Alicia Keys - Unbreakable

i love Alicia Keys n she's one of my Idol..lama suda sa xdengar ni lagu bah..one of my callertunes..hehe..if u guys notice la..peAce..

*ps: love her song "like u'll ever see me again"..

2 comments:

Naomi said...

aiso update kah moi? yesterday we went outing again... happy hr tempat besa diorg si ben. n now i got sorethroat already. ni flu bikin spoil... mcm 3 bulan sudah masih tdk bagus2... banyak lagu baru pula. ada sudah no one kau kan. haha... mcm ada lagi lagu lain alicia keys... i think unbreakable pun ada lah tu... lama bah tdk pgi ni tempat. my avril pun banyak sudah. ada when you're gone odi! tapi sia suka tu everytime juga lah. ya i know. lagu lama britney. tapi slalu mtv sja ada. ending dia yg sia lupa. mo dgr balik2 baru lah blh ingat. tapi sini ofis susah sikit mo pasang. mo pakai headphone pun susah juga. nanti kena panggil oi oi pun tdk dgr. napa bah ni bahasa sia ni mo jadi tlampau dogo sudah? hahahaha... oh no! lets talk in english uthh!!!!! hahaha...

p/s: UPDATE!!!!!!!

mArMaLaDe said...

kahkahkah..nomi lex ko..hehe..