Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, February 4, 2008

LiFe

i think this is my life, and i should appreciate it..am having a great day and a great life with my family, sYg, n frens.. huhu..

ok..now i wana tell u guys something...last saturday, i go shopping at wisma merdeka..mix sabahan language ya..peace.. :) sambung cerita..sa p la d tongs, letak barang d luar..then p cari BF yang hilang ntah p mana (actually sa kasi tinggal dia di luar wisma..sepa suru becerita with his girl fren pun telampau lama..cam tai ja..haha..) i asked him to find me inside the shopping mall, tapi sa pla yg mencari..budus.. jealous + mara punya hal, sa malas la mencari..i called him, he didn't pick up his phone..makin hot la sa..cis! then i go ambil my barang, but the penjaga barang lambat2 lagi mo ambil tu barang sa..kitai betul! so sa cakap la, "BOLEH TOLONG cepat sikit", then 1 of them said, "ko sepa mo suru cepat oh"..u know what happen? i teriak to both of them, "ORANG SUDA CAKAP MINTA TOLONG, CEPAT LA AMBIL TU BARANG, JAN LAGI TINGU2 ORG!"..padan muka! it it not my fault, i oredi said 'boleh tolong', ko balas sa gitu, sa balas lagi teruk.. but, sa menyesal jg la teriak dorang..trus dorang diam ni..but the most important thing is, IT IS NOT MY FAULT!

and guys, if u go makan at restaurant Vin Lap at kepayan rumah murah, kirim salam tampar mulut one of the worker there..she's so fucking idiot! macam tidak pernah nampak orang pakai sexy..budus!jakun!sokidon! huh.. next time will put her photo here.. dun play2 with me, i'm not stupid! I AM EVIL!

erm...i oredi rebond my hair..ahaha...but i doesn't look good at all...not like what i expect.. UNEXPECTED! cis betul..

anyway, like what i've told u guys, am having a great day and a great life..i drink n get drunk for a reason..haha.. actually sa sendiri tidak faham apa yang sa taip ni..just wanna tell u guys what i feel..

I AM THE DEVIL WEARS HEEL!

6 comments:

Dazeree Joan said...

d mlysia ni susa mo cri biznes yg mengamalkan "the customer is always right".

sabar ja la ruth...

luke said...

wah...i never knew u to be so garang like that.padahal kecil bah urang dia ni..uii ruth,napa ko tidak tumbuk ja tu urang!pa ko paduli,bf ko ada bah...
hehehe..ya life is like that but u cant deny that life is interesting with things like that happening to u..
gong xi fa cai ruth!

naomi said...

hahahaha... ni lah kalau sudah hot. pa lagi kalau bf tia sambut phone kan? kakakakaka... bf ko tlampau Baik Hati bah utth... len kali tarik ja tangan dia kalau ko rasa tlampau lama btul mo tunggu. kalau dia tdk faham juga, kasi tau betul2 ko jeles! hahahaha... mesti dia kasi beli ko jeruk lagi tu kan? hehe...

mArMaLaDe said...

Dazz: tu la..hehe..

luke: kici2 cili padi..hahaha..bukan sa garang ba,mara ja ba tu...hehe...gong xi fa cai bro!

naomi: tu la becakap sma pempuan len lama2,pa xhot..haha...teda jeruk dia bagi, dia diam2 ja sa mara..haha..pssttt...dia tau jg kali sa jeles tu..haha..

Man-D said...

Aiiii, jan lah bah jeles...dia cakap ja pun...teda apa² bah tu...lols...well, at least for me lah...but tau juga bah c Jot tu ko jeles kan...makanya, ko sayang lah bah sama dia tu...muahahaha...but napa nda sambut phone ar? hmmmm....

mArMaLaDe said...

man-d: itu maksudnya, ada hati jg mo mengurat lg..ahaha..