Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, December 3, 2009

Kurus LAGI

Eya sa tau..Sa tambah kurus..Mau ganti si Mary Kate Olsen suda ni!
I checked my beratss today, I was shocked coz I'm only 39kgs..Gosh! Only God knows how I feel..Malu pula ba, tapi what to do la kan..I eat a lot! Teda guna juga..Penat suda telinga sa dengar orang cakap sa kurus..Bukan marah, tapi meradang juga la..Kuat makan tapi nda pandai gemuk..Macam mana la sa mo ikut UN ni next year..LOL LOL LOL! Kidding kio..

Maybe, I work so hard and it affects my weight. Currently really busy with lot of campaigns..So, if anyone interested on applying new credit card, just message me..LOL! Promo lagi..kenyit Btw, it's a Maybank credit card yea.. sengihnampakgigi

Anyways, kurus-kurus pun ada juga orang suka..Haha! Sot kan.. But then, bila sa tambah kurus, I can't fit any clothes yang baru(mau beli tapi nda cukup tu lemak, cancel loorr)..That's the problem..kerna kurus, terpaksa taapun beli tu dress..Kotudu poh di fitting room.. Kuroyon poh ka' di tulun dusun..

Moreover, since it's December love, I hope God will lead me to the right way so I can be a better person..I wish that Santa would come and see me, I want a perfume as a Christmas gift! Haha..Angan-angan..

3 comments:

chegu carol said...

dun wuri...sama la kita ni tia pandai mau gain weight altho sa tida juga la berkurang...just have been maintaining the same weight for the past 7 yrs sdh :D

sa pun pndai panas tu kalau ada urg komen sa kurus tapi tu cara cakap yg mcm dia lah tau segala2...tapi as time passes by, i learned to love this blessing i have...urg lain envy tu badan kita kurang lemak :)

maslight said...

39KG?! wait what? 39KG?! ringan jua ko ni >.<

I wanna lose weight I think I can reach 60kg orz. I got big bones.

mArMaLaDe said...

chegu: maintain? wah! itu ok lagi ba, bukan macam sa..hihhihi..tapi betul juga la, a lot of ppl actly envies kekurusan sa ;P tapi sa pula kepingin mo jadi gemuk...

massy: ringan betul kan! XD nda pernah above 45kg..no need la to lose weight, siok ba tu makan saja..hehehe